ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑΤΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 99150042

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 99150042 Υπάρχουν βουλωμένες αποχετεύσεις που κάνουν τη ζωή σας δύσκολη; Περιμένετε πολλή ώρα για να αποστραγγίσει ο νεροχύτης ή η μπανιέρα σας; Τότε ήρθε η ώρα για έναν καλό καθαρισμό αποχέτευσης υψηλής ποιότητας από την 2Μ Μαυρουδής Μαυρουδη. Κάθε φορά που μια αποχέτευση αποστραγγίζεται αργά ή φράζει, είναι μια σαφής ένδειξη ότι κάτι εμποδίζει τη ροή του σωλήνα. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες ζημιές και περισσότερα έξοδα. 

 

Οι τουαλέτες υπερχειλίζουν; Αν οι τουαλέτες σας είναι επαναλαμβανόμενα φραγμένες, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι κάτι έχει ξεπλυθεί στη γραμμή. Μην διακινδυνεύετε μια υπερχείλιση. Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Αθήνα σήμερα για μια γρήγορη και εύκολη επίλυση του προβλήματός σας.Αργή αποστράγγιση σε νεροχύτες ή μπανιέρες; Πριν δημιουργηθεί ένα βούλωμα, η αποστράγγιση αρχίζει να επιβραδύνεται. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως το λίπος μαγειρέματος, τα υπολείμματα σαπουνιού ή οι τρίχες. Αν αντιμετωπίσετε γρήγορα το πρόβλημα, μπορείτε να γλιτώσετε από πολλούς πονοκεφάλους.

Οσμές; Υπάρχει μια δυσάρεστη μυρωδιά που προέρχεται από τις αποχετεύσεις σας; Έχουμε δει πολλά πράγματα να κολλήσουν στο σωλήνα αποστράγγισης. Ένας γρήγορος καθαρισμός αποστράγγισης μπορεί να στείλει αυτές τις οσμές κάτω στο αποχετευτικό δίκτυο όπου ανήκουν.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΡΑΞΟΥΝ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑ

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 99150042